Aykut Kocaman takım çalıştırmayacağım dedi ama Gaziantep'le adı geçiyor

Aykut Kocaman takım çalıştırmayacağım dedi ama Gaziantep'le adı geçiyor

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Ayrılık sonrası Gaziantep'in başına geçmesi düşünülen isimler ortaya çıktı.

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşma sonucunda yolların ayrıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Gaziantep Futbol Kulübümüzde yaklaşık 1.5 sezondur teknik direktörlük görevini üstlenen Marius Sumudica ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır. Görevde bulunduğu süre boyunca takımımıza olan katkılarından dolayı Sayın Sumudica ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz."

Sumudica sonrası Gaziantep'in başına geçecek yeni teknik adam merak konusu oldu. İşte Gaziantep için adaylar.

Aykut Kocaman

Son olarak 9 Şubat 2020'de Konyaspor'dan ayrılan Aykut Kocaman o günden beri takım çalıştırmıyor. Kocaman'ın ismi sık sık Süper Lig ekipleriyle anılıyor.

Bülent Korkmaz

Gaziantep teknik direktörlüğü için en yakın isim Bülent Korkmaz oldu. Korkmaz teklife olumlu yaklaşırken, taraflar arasında yapılacak son görüşmenin ardından imzaların atılması bekleniyor. Bülent Korkmaz, son olarak Antalyaspor'u çalıştırmıştı.

Ünal Karaman

Son olarak Çaykur Rizespor'u çalıştıran deneyimli teknik adamın ismi Gaziantep FK ile anıldı.

Tamer Tuna

Tamer Tuna Süper Lig'de son olarak Antalyaspor'u çalıştırdı. Tuna, Antalya ile 29 maça çıktı.

İlhan Palut

Göztepe'deki görevinden henüz yeni ayrılan İlhan Palut Gaziantep için düşünülen isimler arasında yer alıyor.

Tolunay Kafkas

Listedeki diğer adaylar ise Tolunay Kafkas ve Bayram Bektaş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.