Aydınlar Ocağı'ndan Konya Tabip Odası'na ziyaret

Aydınlar Ocağı'ndan Konya Tabip Odası'na ziyaret

Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Mustafa Güçlü ve ocak üyeleri Konya Tabip Odası Başkanlığına seçilen Dr. Eyüp Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, ocak üyeleriyle birlikte Konya Tabip Odası Başkanlığına seçilen Dr. Eyüp Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, "Dr. Eyüp Çetin'e bu görevinde başarılar diliyor, hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum. Yaşadığımız salgın döneminde hem hekimlerimize hem de vatandaşlarımıza çok iş düşüyor. Hepimiz üzerimize düşen sorumlulukları layıkıyla yerine getirmeliyiz. Dr. Eyüp Çetin’in de tabip odamıza katacağı faydaların çok olacağına inanıyorum” dedi.

konya-aydinlar-ocagi-dr-eyup-cetini-ziyaret-etti-2.jpg

Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin de, "Mustafa Bey gibi aydınlarımızın tecrübelerinden her daim yararlanmak isteriz. Yeni görevimizde Konya’daki hekimlerimiz için çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Meslektaşlarımızın taleplerini ilgili kurumlara da ileteceğiz. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Ziyarete Konya Aydınlar Ocağı Başkan Yardımcısı Mustafa Sinan Ümit, Konya Aydınlar Ocağı Basın Danışmanı Mustafa Balkan, Gazeteci-Yazar Hikmet Peker, Yazar Tayyar Yıldırım ve Emekli Elektrik Mühendisi Muammer Yavuz katıldı.

Etiketler :