Aydınlar Ocağı’nda ‘Üstâd’ konuşulacak
Necip Fazıl Kısakürek, 5 Haziran Salı akşamı Konya Aydınlar Ocağı’nda hayatı, mücadelesi ve şiirleriyle anlatılacak
Konya Aydınlar Ocağı’nın bu haftaki Selçuklu Salı Sohbetleri’nde, “Vefatını 35. Yıldönümünde Üstâd Necip Fazıl Kısakürek” konuşulacak.
Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Güçlü, aksiyon ve dava adamı Necip Fazıl Kısakürek’in hayatını, fikir ve düşünceleri ile mücadelesini anlatırken Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya ve İletişim Şube Müdürü Galip Marlalı da, Necip Fazıl’ın şiirlerini yorumlayacak.
Konya Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’nda, 05 Haziran 2018 – Salı akşamı teravih namazından sonra saat 22.00’da gerçekleştirilecek olan sohbete ve şiir dinletisine bütün gönül dostları davet edildi.