Aydın'da nüfus müdürünün eşini bıçaklaması

Aydın'da nüfus müdürünün eşini bıçaklaması

Eşini bıçakladıktan sonra kaçan ve polis ekiplerince yakalanan İlçe Nüfus Müdürü Ögeday, tutuklandı

AYDIN (AA) - Aydın'ın Çine ilçesinde, eşini bıçakla yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan İlçe Nüfus Müdürü Cemil Ögeday, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 18 Temmuz'da evinde eşi Müyesser Ögeday'ı bıçakla yaraladıktan sonra kaçan Cemil Ögeday, polis ekiplerince Şeyhler mevkisinde saklandığı köprü altında yakalandı.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cemil Ögeday, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Vücudunda 18 bıçak darbesi bulunan ve kaldırıldığı Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde ameliyat edilen Müyesser Ögeday'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Cemil Ögeday, 18 Temmuz'da Soğancılar Mahallesi'ndeki evinde eşi Müyesser Ögeday'ı mutfaktan aldığı bıçakla yaralamış ve daha sonra evinin kapısını kilitleyip kaçmıştı. Müyesser Ögeday, komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, Cemil Ögeday'ın yakalanması için polis tarafından çalışma başlatılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :