Aydın'da kantincinin öğrencileri tehdit ettiği iddiası

Aydın'da kantincinin öğrencileri tehdit ettiği iddiası

Kuşadası'ndaki KYK yurdunda bazı öğrencileri tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan kantinci serbest bırakıldı

AYDIN (AA) - Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan bazı öğrencilerle kantin görevlisi arasında çıkan tartışma sonrası sosyal medyadan öğrencileri tehdit ettiği ileri sürülen kantinci serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) eğitim gören öğrencilerin kaldığı yurtta, sahur yapmak isteyen öğrenciler H.Ö. ve K.T. ile tartışıp ardından sosyal medyada tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan kantinci Ö.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen Ö.A. savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Olay

ADÜ'de eğitim gören öğrencilerden H.Ö. ve K.T, iddiaya göre 30 Mayıs'ta sahurda, menüdeki eksiklik nedeniyle Ö.A. ile tartışmıştı. Şikayet üzerine karakola götürülen kantinci, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmış, sosyal paylaşım sitesi üzerinden tehdit içerikli paylaşım yapınca savcılığın talimatıyla polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Gençlik ve Spor Bakanlığından kantincinin sözleşmesinin kurum tarafından feshedildiği ve yurt bölgesine girişinin yasaklandığı duyurulmuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :