Aydın'da iki grup arasında kavga

Aydın'da iki grup arasında kavga

Kuşadası ilçesinde terör operasyonunda gözaltına alınanların yakınları ile ilçedeki bazı vatandaşlar arasında kavga çıktı- Polis, taşlı sopalı kavgaya biber gazıyla müdahale etti

AYDIN (AA) - Kuşadası'nda terör operasyonunda gözaltına alınan zanlıların yakınları ile ilçedeki bazı vatandaşlar arasında kavga çıktı.

Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, terör propagandası yaptığı belirlenen kişilerin evlerine operasyon yaptı.

Evlerde yapılan aramada terör örgütüne ait dökümanlar ele geçirilirken S.B, M.Ç, Y.G, E.Ç. ve B.G. gözaltına alındı. Gözaltındaki zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada şüphelilerin adliye önünde bekleyen yakınları ile bazı ilçe sakinleri arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Polis, tarafların taşlarla ve sopalarla birbirine saldırdığı kavgaya biber gazı kullanarak müdahale etti. Kavgada bir kişi yaralandı.

Nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan zanlılar, polisin güvenlik önemleri altında aileleriyle birlikte evlerine ulaştırıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :