Aydıncık'ta kaldırım ve peyzaj çalışmaları başladı

Aydıncık'ta kaldırım ve peyzaj çalışmaları başladı

YOZGAT (AA) - Aydıncık ilçesinde havaların ısınmasıyla kaldırım ve peyzaj çalışmaları hız kazandı.Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, AA muhabirine...

YOZGAT (AA) - Aydıncık ilçesinde havaların ısınmasıyla kaldırım ve peyzaj çalışmaları hız kazandı.

Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çekerek Caddesi üzerinde bulunan kaldırım ve bahçe duvarlarının düzenleme çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Cadde üzerinde evi bulunan vatandaşların bahçe duvarlarını belediye vatandaş işbirliği ile yaptıklarını ifade eden Koçak, "İlçemizin daha güzel görünüme kavuşması ve yaşanabilir hale gelmesi için başlatmış olduğumuz çalışmalarımız hızlı şekilde devam ediyor. Şu anda Çekerek Caddesi üzerinde bulunan kaldırım ve bahçe duvarı düzenlememiz devam ediyor. Bahçe duvarlarını vatandaş belediye işbirliğiyle yapıyoruz. Demir ve çimentoyu vatandaş kendisi alıyor, kum, işçilik ve diğer giderleri ise belediyemiz karşılıyor." dedi.

Çalışmaları yaparken estetiğe dikkat ettiklerini belirten Koçak, "Özellikle ana cadde üzerinde bulunan bahçe duvarlarımızı estetik ve sanatsal motiflerle yapıyoruz. Bu da ilçemizin görsel olarak güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :