Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Arslan'a AA 2016 yıllığı

Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Arslan'a AA 2016 yıllığı

Cumhuriyet Başsavcısı Arslan:- "Anadolu Ajansı, özellikle 15 Temmuz gecesini çok iyi fotoğraflamış, yansıtmış diye düşünüyorum"

AYDIN (AA) - Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan'a, Anadolu Ajansınca hazırlanan AA 2016 Yıllığı takdim edildi.

AA Aydın Büro Sorumlusu Ferdi Uzun, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Arslan'ı ziyaret ederek, AA'nın 2016'daki haber ve fotoğraf arşivinden hazırladığı yıllığı sundu.

Yıllığın büyük bir emek ve özveriyle hazırlandığını ifade eden Arslan, "Anadolu Ajansı, 2016 yılını büyük emek sarf ederek özetlemiş. İnanıyorum ki yıllık içerisindeki haberlerden, zamanında atladığımız, belki farkında olmadığımız konular olabilir. Bu yıllığı incelediğimizde bunlara tekrar vakıf olma şansını da yakalamış olacağız." dedi.

AA'nın 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yayınladığı tarihi belge niteliğindeki dergileri de okuma fırsatını bulduğunu belirten Arslan, şöyle konuştu:

"Anadolu Ajansı, özellikle 15 Temmuz gecesini çok iyi fotoğraflamış, yansıtmış diye düşünüyorum. Anadolu Ajansının daha önce de 15 Temmuz ile ilgili 2 ayrı çalışması vardı. AA, bu yönüyle halkın haber alması anlamında büyük görevler ifa ediyor. Başarılı çalışmalarından dolayı AA çalışanlarını tebrik ediyorum. Kamu hizmeti yapıyorlar. Bu hizmete yakışır bir yıllık olmuş. İnşallah benimle beraber adliyede çalışan arkadaşlar da bu yıllıktan istifade edecek. Adliyemizin en güzel köşesinde arkadaşlarımızın kullanımına sunacağım."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :