AYDER gönüllüleri iftarlık dağıtıyor

AYDER gönüllüleri iftarlık dağıtıyor

“RAMAZAN MERHAMETTİR” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Anadolu İnsani Yardım Derneği (AYDER) bu yıl da birçok faaliyete imza atıyor.

AYDER’in geleneksel olarak her Ramazan uyguladığı iftara beş kala iftariyelik dağıtım çalışması, Ayder gönüllülerince büyük bir şevkle devam ediyor. Şehrin değişik yerlerinde özellikle otogar, gar, trafik ışıkları gibi insan ve araç yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde içerisinde hurma, zemzem, pasta ve şekerlemenin bulunduğu iftariyelik paketleri dağıtılıyor. Bu yapılan ikramların tamamı Ayder’e gönül vermiş sponsor firmalar tarafından karşılanıyor.

 Yeryüzünün doğusundan batısına mazlum coğrafyalara elini uzatmayı hedefleyen AYDER, bu Ramazan’da da Gazze, Suriye, Çeçenistan gibi bölgelere yardım gönderiyor. Ramazan’da kumanya, su dağıtımı, un dağıtımı ve kardeş aile gibi projeleri yürüten AYDER, şehrimizde yaşayan yardıma muhtaç fakir aileleri de unutmuyor. Gıda kolisi, ev eşyası ve sağlık gibi çalışmalarla da hizmetlerine devam ediyor.

Bu Ramazan’da da AYDER vasıtasıyla ümmetin mazlumlarına el uzatmak isteyen hemşehrilerimiz

0332 352 02 64

nolu telefondan dernek merkezimize ulaşabilirler. Bir kişilik iftar bedeli 10 TL, 100 LTlik içme suyu 25 TL, bir çuval un 60 TL, bir Ramazan kumanyası 70 TL.