Ayçiçek yağı boykota dönüşüyor! Vatandaş mahalle bakkallarının düşmanı olarak gördükleri BİM, Şok ve A101’i topa tuttu!

Ayçiçek yağı boykota dönüşüyor! Vatandaş mahalle bakkallarının düşmanı olarak gördükleri BİM, Şok ve A101’i topa tuttu!

Son günlerde özellikle gıda fiyatlarındaki artışlar nedeniyle tartışmalar büyümeye devam ediyor. Vatandaşlar, mahalle bakkallarının düşmanı olarak gördükleri marketleri boykota hazırlanıyor.

Yıllardır vatandaşa ucuz ürün satmakla ünlenen o kadar ki reklamlarında kullandıkları sloganlarla vatandaşların aklına kazınan ancak son günlerde yaptıkları fiyat artışlarıyla hedef tahtasına oturtulan marketlere boykot gündemde.

Ayçiçek yağının fiyatıyla başlayan tartışmalar sürüyor. Bazı marketlerde fiyatı 62 liraya satılan 5 litrelik Ayçiçek yağının söz konusu marketlerde 75 liraya kadar çıkan fiyatı yüzünden vatandaşlar sosyal medyadan örgütlenerek 5-12 Şubat tarihleri arasında boykota hazırlanıyor.

Whatsapp gruplarında ve sosyal medyada 3 market hedef gösterilerek bir hafta boyunca boykot daveti yapılıyor. Boykotun hedefi ise marketlerin fiyatlarını geri çektirmek.

boykot.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum