Avsallarda midibüse çarpan motosikletteki 2 genç hayatını kaybetti

Avsallarda midibüse çarpan motosikletteki 2 genç hayatını kaybetti

Antalya’nın Alanya ilçesinde D-400 karayolu üzerinde park halindeki midibüse çarpan motosiklette bulunan 24 yaşındaki Kazım Alış ve 25 yaşındaki Medine Badirov, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki genç feci şekilde hayatını kaybetti. Alanya istikametinden Manavgat yönüne seyir halinde olan 07 BPP 908 plakalı motosiklet, Avsallar Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde yol kenarında park halinde bulunan 51 S 0241 plakalı midibüse çarptı.

Avsallarda midibüse çarpan motosikletteki 2 genç hayatını kaybetti

Çarpmanın etkisiyle motosikletten savruldular

Motosiklet sürücüsü Kazım Alış (24) ile arkasında yolcu olarak bulunan Medine Badirov (25), çarpışmanın şiddetiyle motosikletten savrularak ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri olay yerinde ölümünü belirledi

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Kazım Alış ve Medine Badirov’un yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kaza sırasında midibüsün içinde yolcu bulunmadığı ve araçta herhangi bir yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

Avsallarda midibüse çarpan motosikletteki 2 genç hayatını kaybetti

Soruşturma başlatıldı

Feci kazayla ilgili olarak polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, kazanın nasıl meydana geldiğine dair detaylı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.