Avrupa yorgunu Sivasspor cephesi Konyaspor'dan çekiniyor

Avrupa yorgunu Sivasspor cephesi Konyaspor'dan çekiniyor

Sivasspor'da Rıza Çalımbay, “Konyaspor maçı kolay geçmeyecek. Bunun için bütün tedbirlerimizi alıp, çok iyi şekilde konsantre olup, oyundan kopmadan taraftarlarımızla beraber maçı iyi bir şekilde bitirmek için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız.” dedi.

Süper Lig'de Konyaspor'un ilk rakibi Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. tur maçında Dinamo Batumi’yi eledikleri için mutlu olduğunu ve ligle Avrupa kupasını bir arada götüreceklerini söyledi.

Çalımbay, Dinamo Batumi karşısında 1-0 geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadıklarını belirterek, “Hem taktik değişiklik olsun hem sonradan oyuna aldığımız arkadaşlar çok verimli oldu. Taraftarlarla da iyi bir şekilde bütünleşince maçı güzel bir şekilde bitirdik.” dedi.

LİGİ İYİ BİR YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ

Süper Lig 2021-2021 sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Çalımbay, “Yine zorlu bir lig başlayacak. Tabi ki bizim de amacımız ligi iyi bir yerde bitirmek. Hem ligi hem de Avrupa kupalarını beraber götürmek istiyoruz. Bizim için final maçı niteliğinde bir Kopenhag maçı oynayacağız. Ondan önce oynayacağımız İH. Konyaspor maçı bizim için en önemli maçlardan bir tanesi. Kendi sahamızda oynayacağımız için maçı iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Dinamo Batumi maçının uzamasıyla birlikte Sivasspor'un çok fazla yorulduğunu söyleyen Çalımbay, şunları belirtti:

“Yorgunluk var tabi ki çünkü uzatmalı bir maç oynadık. 2 gün sonra da tekrar bir maç oynayacağız ama kadromuzu değiştire değiştire, dinlenmiş arkadaşlarımızı oynatarak, iyi durumda olanlarla yolumuza devam edeceğiz. İyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Konyaspor maçı kolay geçmeyecek. Bunun için bütün tedbirlerimizi alıp, çok iyi şekilde konsantre olup, oyundan kopmadan taraftarlarımızla beraber maçı iyi bir şekilde bitirmek için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.