AVM’nin birinci katından düşen kadın ağır yaralandı

İstanbul Ümraniye’de alışveriş merkezinde birinci kattan atlayarak intihara kalkışan kadın hastanede tedavi altına alındı

Ümraniye'de alışveriş merkezinde birinci kattan atlayan kadın zemin kata düştü. İntihar girişiminde bulunan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Olay, Ümraniye'de bulunan Canpark AVM'de saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın AVM'nin birinci katından atladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İLK MÜDAHALEYİ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ YAPTI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Beton zemine düşerek yaralanan kadına ilk müdahaleyi güvenlik görevlileri yaptı.

PANİK ANLARI KAMERADA

İntihara kalkışan kadın kadın sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, çevredeki vatandaşların panik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Beton zemine düşen kadının hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı çalışma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.