ATV'li mazgal kapağı hırsızları kameraya yakalandı

ATV'li mazgal kapağı hırsızları kameraya yakalandı

ATV motor kullanarak çaldıkları mazgal kapaklarını hurdacıya sattıklarını belirlenen hırsızlar Sarıyer'de güvenlik kameralarına yakalandı.Pakistan uyruklu N.M.K., N.U. ve Afganistan uyruklu R. K. isimi zanlılar ile sattıkları hurdacılar gözaltına aldı

İstanbul Sarıyer'de mazgal kapaklarını çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yansıdı. Yabancı uyruklu hırsızlar Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Keçiburnu Mahallesi'ndeki bir sokak üzerinden 2 ayrı mazgalın çalınması üzerine hareket geçti. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, hırsızların ATV motor kullanarak mazgal kapaklarını çaldıklarını ve hurdacıya sattıklarını belirledi. Olayla ilgili araştırma başlatan polis ekipleri Pakistan uyruklu N.M.K., N.U. ve Afganistan uyruklu R. K. isimi zanlıları gözaltına aldı. Zanlılar ile birlikte biri çalıntı iki adet ATV motor da ele geçirildi.

Polis ekipleri çalıntı mazgal kapaklarını satın alan hurdacılar İ.A. ve F.P.'yi de gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.A. ve F.P serbest bırakılırken. R.K. isimli şahıs hakkında sınır dışı işlemleri başlatıldı. N.M.K. ve N.U. isimli şahıslar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ATV'li mazgal kapağı hırsızları kameraya yakalandı

ATV'li mazgal kapağı hırsızları kameraya yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.