ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programından tanıyoruz! Rahmi Özkan öldü iddiasına cevap geldi

ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programından tanıyoruz! Rahmi Özkan öldü iddiasına cevap geldi

ATV'de Müge Anlı'nın hazırlayıp sunduğu Tatlı Sert Programının avukatı Rahmi Özkan da sosyal medya kurbanı oldu. Rahmi Özkan öldü haberleri ortalığı karıştırırken cevap Müge Anlı'dan geldi.

Yayınlandığı saatte adeta ekrana kilitleyen ATV'nin sevilen programı Tatlı Sert'in avukatı Rahmi Özkan sosyal medyada öldürülenler arasına adını yazdırdı.

Yankı uyandıran iddialar ortalığı karıştırırken vatandaşlar da Rahmi Özkan öldü mü sorusuna cevap aradı.

Gerçeği ise Müge Anlı açıkladı. Müge Anlı, yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı. Anlı, "İddialar gerçeği yansıtmıyor. Yeni sezonda görüşmek üzere" dedi.

MÜGE ANLI ŞUNLARI YAZDI:

  • Uzunca bir süredir sosyal medya ve bir takım medya kuruluşlarında programımızın avukatı sayın Rahmi Özkan'ın öldüğü yönünde paylaşım ve haberler yer almaktadır.
  • Ancak kamuoyunu meşgul etmekte olan söz konusu haber ve paylaşımlar asılsız olup gerçeği yansıtmamaktadır.
  • Konuyla ilgili olarak hem kıymetli izleyicilerimize hem de programımıza yönelik yıpratma çabalarının son bulması adına gerekli hukuki süreçler tarafımızca ivedi şekilde başlatılacaktır.
  • Bu tür mesnetsiz haber ve paylaşımların kimseye bir faydası olmayacağının altını çizer bundan sonraki süreçte yapılacak açıklamalardan ilgili kurum ve kişilerin sorumlu olacağını beyan ederiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.