'atv eski atv olsa hemen gelirdim'

'atv eski atv olsa hemen gelirdim'

NTV’de gece 24 haberlerini hazırlayıp sunan Banu Güven cazip teklifi reddetti!

Turkuvaz Medya Grubu’nun atv’ye anchorman, Sabah’a başyazar olarak üç yıllık maaş tutarı olan 900 bin YTL ödeyip transfer ettiği Mehmet Barlas, bir süredir atv’nin ana haber bültenini sunmuyor. Barlas, yaz tatiline çıktı ve atv ana haber bültenini sunmayı bıraktı. Barlas’ın yerine önce Şebnem Sunar Küçük çıktı atv ana haber bültenine, o da tatile çıkınca iş kanalın hafta sonu haberlerini sunmak için kadrosuna kattığı Fuat Kozluklu’ya düştü.

 

Ancak atv yönetimi, ana haber bültenini sunacak yeni bir isim arayışına girdi. Milliyet Gazetesi'nden Ali Eyüboğlu'nun haberine göre atv yöneticileri Banu Güven’i almak istediler ama olmadı... Çünkü Güven, atv’den gelen cazip teklifi kabul etmedi.

 

Banu Güven, atv’nin teklifini şu gerekçeyle reddetti: “atv eski atv olsa, teklifi kabul ederdim ama kanal sahip değiştirdi. Kanalın yeni patronla birlikte yayın çizgisinin değişeceği yönünde yaygın bir kanaat var kamuoyunda... atv eski çizgisinde mi kalacak, yoksa yeni bir yola mı sapacak belli olmadan böyle bir teklife evet diyemem.”