ATO'da Anneler Günü paneli

ATO'da Anneler Günü paneli

ATO Başkanı Gürsel Baran:- "Sevgilerini ve şefkatlerini ömür boyunca hissettiren, başımızın tacı annelerimize sadece Anneler Günü'nde değil her gün, her saniye onları sevdiğimizi, değer verdiğimizi hissettirelim"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, dünyanın en saf, en temiz sevgisinin anne sevgisi olduğunu belirterek, "Sevgilerini ve şefkatlerini ömür boyunca hissettiren, başımızın tacı annelerimize sadece Anneler Günü'nde değil her gün, her saniye onları sevdiğimizi, değer verdiğimizi hissettirelim." ifadesini kullandı.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO Akademi tarafından "Güçlü Anne, Güçlü Aile, Güçlü Gelecek" temalı Anneler Günü Paneli, odanın meclis salonunda gerçekleştirildi.

Baran, burada yaptığı konuşmada, Türk kültüründe aile ve annelik kavramının önemine işaret ederek, evi yuva haline getirenin anneler olduğunu vurguladı.

Annelerin çocukları için yaptıkları fedakarlıklara dikkati çeken Baran, şunları kaydetti:

"Bizi bu dünyadaki tüm kötülüklerden korumak için her zorluğa göğüs gererler. Bizim dertlerimizle kederlenir, sevinçlerimizle sevinirler. Sevgi, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletlerin timsali olan annelerimiz bizim en değerli varlıklarımız, en kıymetli hazinelerimizdir. Dünyanın en saf, en temiz sevgisi anne sevgisi. Sevgilerini ve şefkatlerini ömür boyunca hissettiren, başımızın tacı annelerimize sadece Anneler Günü'nde değil her gün, her saniye onları sevdiğimizi, değer verdiğimizi hissettirelim, gönüllerini her zaman hoş tutalım. Evladını teröre kurban vermiş şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :