Atiker Düğün Salonu Kapandı

Atiker Düğün Salonu Kapandı

Konya'nın en bilinen düğün salonlarından biri olan Atiker De Luxe, 10 yıllık hizmet süresinin ardından kapılarını kapattı.

Konya'nın kadim geleneklerinden biri olan Konya pilavını usulüne uygun şekilde Konyalılarla buluşturan Atiker De Luxe, 10 yıl boyunca binlerce düğüne ev sahipliği yaptı. Düğün, hac yemeği ve iftar menüsü gibi toplu yemek organizasyonlarında da hizmet veren Atiker De Luxe, yılda yaklaşık 700 aileye hizmet verdi.

Atiker De Luxe İşletme Müdürü Tayyar Sami Atiker Duygusal Bir Veda Mesajı Yayınladı

Atiker De Luxe İşletme Müdürü Tayyar Sami Atiker, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, 10 yıllık sözleşme tarihinin tamamlanması nedeniyle hizmet süresinin sonuna geldiklerini duyurdu.

atiker-dugun-salonu.jpg

Müşteri, tedarikçiler, ekip arkadaşlarına, akraba ve komşulara teşekkür eden Atiker, "Yüzlerce ailenin mutluluklarına şahit olup yanlarında durmak, sayısızca organizasyonların ev sahipliğini yapmak, binlerce misafirimizin gönlünü kazanmak, emanetçisi olduğumuz düğün salonumuzda tarifi bile mümkün olmayan duygular yaşatmıştır." ifadelerini kullandı.

konya-pilavi.jpg

Atiker De Luxe'ün Kapadılmasına Neden Olan Sebep: Nasip ve Kısmet

İşletmecisi oldukları düğün salonundaki 10 yıllık sürenin 10 gün kadar hızlı geçtiğini vurgulayan Tayyar Sami Atiker, "İşletmesine devam edemeyeceğimiz düğün salonumuzda faaliyetlerimizin sonlandırmamıza neden ve sebep; nasip ve kısmetimize vesile olan Yüce Rabbimiz’dir. İyi dilek ve hayır dualarını esirgemeyen tüm sevenlerimizin hem duası hem cuması mübarek olsun." diyerek veda etti.

Atiker De Luxe'ün Yerine Ne Geleceği Henüz Bilinmiyor

Atiker De Luxe'ün yerine ne geleceği veya Atiker De Luxe'ün gelecekteki planları hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler