Atatürk'ü en sevdiği türküye klip çekerek andılar

Atatürk'ü en sevdiği türküye klip çekerek andılar

Kütahya'daki bir özel okulun öğretmenleri, Büyük Önder Atatürk'ün en sevdiği türkülerden birisine klip çekti- Müzik öğretmeni Aksoy:"(Atam için söyle) ismini verdiğimiz projemizle Atamızı farklı bir şekilde anmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal paylaşım s

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'daki bir özel okulun öğretmenleri, Büyük Önder Atatürk'ü ebediyete intikalinin 78'inci yılında en sevdiği türkülerden birisine klip çekerek andı.

Okulun kurucu müdürü Kürşat Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 Kasım'da Atatürk'ü farklı bir etkinlikle anmak adına, onun en sevdiği eserlerden "Bülbülüm altın kafeste" türküsüne klip çektiklerini söyledi.

Atatürk'ü öğrencilere en iyi şekilde anlatmak için çalışma yaptıklarını belirten Yavuz, "Atatürk'ün en sevdiği parçalardan olan bir türküyü öğretmen arkadaşlarımızla seslendirmek istedik. Konuyu araştırdık ve Türkiye'de bu şekilde bir etkinliğin olmadığını gördük. Müzik öğretmenimiz Halil Aksoy'la görüştük ve onun da desteğiyle 35 öğretmen arkadaşımızın görev aldığı bir klip hazırladık." dedi.

Müzik öğretmeni Aksoy da klipte görev alan birçok öğretmenin müzikle ilgisi olmamasına rağmen iyi bir klip çektiklerine inandığını dile getirdi.

Aksoy, "(Atam için söyle) ismini verdiğimiz projemizle Atamızı farklı bir şekilde anmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal paylaşım sitelerinde yayınladığımız klibimiz kısa sürede büyük ilgi gördü. Klibimizde görev alan bütün öğretmen arkadaşlarıma ve okul müdürümüze teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :