Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

Oyuncu Aksum: "Bu ülkenin, bu milletin tarihini bilen ve görenler şunu unutmamalıdır ki, bu tür aşağılık saldırılar bizi hiçbir zaman yıldıramaz ve korkutamaz"- Şair Sadri: "Ağrımızın, acılarımızın dinmesi için dua ediyoruz. Rahmet ve şifa diliyoruz"

İSTANBUL (AA) - Oyuncu İlker Aksum, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin, "Bu ülkenin, bu milletin tarihini bilen ve görenler şunu unutmamalıdır ki, bu tür aşağılık saldırılar bizi hiçbir zaman yıldıramaz ve korkutamaz" dedi.

Aksum, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm Türkiye'ye baş sağlığı dileğinde bulunarak, "Bu ülkenin, bu milletin tarihini bilen ve görenler şunu unutmamalıdır ki, bu tür aşağılık saldırılar bizi hiçbir zaman yıldıramaz ve korkutamaz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz ve birlik ve beraberliğe çağırıyoruz bütün milletimizi." ifadelerini kullandı.

Ölenlerin yakınlarına sabır dileyen Aksun, "Allah kuvvet versin. Herkesin başı sağolsun" dedi.

Şair İbrahim Sadri ise bunun çok büyük bir acı olduğunu ve son bulması gerektiğini söyleyerek, şunları kaydetti:

"Kelimelerin bittiği yerdeyiz. Büyük bir acı ile bir kez daha sınandı ülkemiz. Ağrımızın, acılarımızın dinmesi için dua ediyoruz. Rahmet ve şifa diliyoruz. Birbirimize belki her zamankinden daha fazla dayanarak, birbirimizin her zamankinden daha fazla koluna girerek bir arada olma zamanı. Nasıl ki terör hiçbir ayrım gözetmeden herkesi, bu ülkenin her vatandaşını ayrımsız hedef alıyorsa, aynı şeklide bizim de hiçbir ayrım gözetmeden birlikte hareket etmemiz, birlikte yol yürümemiz memleketimizin selameti için birlikte yol almamız gereken günlerdeyiz."

Sadri, saldırıyı lanetleyerek, "Rabbim bir daha bize böyle acılar yaşatmasın" dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :