Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Saldırıda hayatını kaybedenler ve şehitler için mevlit okundu

EDİRNE (AA) - Edirne'de, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler ve şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Eski Cami'ye gelen vatandaşlar mevlit sonrası terör saldırılarında hayatını kaybedenler için dua etti.

Trakya Uluslararası Öğrenciler Derneği Başkanı Hakan Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eli kanlı caniler tarafından Atatürk Havalimanı'nda terör saldırısı gerçekleştirildiğini anımsattı.

Saldırıda çok sayıda masum insanın hayatını kaybettiğini dile getiren Çalışkanı, şunları kaydetti:

"Terör örgütleri hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Bu saldırıda AK Parti Edirne Gençlik Kolları Teşkilatı'nda görev yapan kardeşimiz Sekan Türk'ü kaybettik. Üzüntümüz büyük. Kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Serkan Edirne'de Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi Meslek Yüksekokulu'nda eğitim görmüştü. Hayata bağlı ve güler yüzlü bir kardeşimizdi. Hain terör onu bizim aramızdan aldı. Serkan okulu bitirmişti ve hayalleri vardı, hepsi yarım kaldı. Arkasında gözü yaşlı bir anne ve abla bıraktı. İnşallah bayram sonrasında ailesini ziyarete gideceğiz. Hem şehitlerimize hem Serkan kardeşimize hem de saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlar için dua ettik."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :