Atama kararları

Atama kararları

Başbakan Yardımcılığı ile bazı bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcılığı ile Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Milli Eğitim, Sağlık, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Başbakan Yardımcılığına bağlı Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına Erkan Kilimci atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Okur ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Ömer Öğredic,i başka görevlere atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Leyla Yapar, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşavirliğine 1. Hukuk Müşaviri Ali Ağaçdan, ondan boşalan görev de Hayrettin Kurt getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Artvin Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sağlık Bakanlığına bağlık Burdur Sağlık Müdürü Hüseyin Özeren, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Kıyı Emniyeti Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Duran Aytaş, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Yine aynı bakanlığa bağlı Stratejik Geliştirme Başkanlığına Erol Yanar, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollar İşletmesi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına da İsa Apaydın tayin edildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :