ASÜ'de özel yetenek sınavları tamamlandı

ASÜ'de özel yetenek sınavları tamamlandı

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'na (BESYO) alınacak öğrencilerin belirlenmesi için yapılan özel yetenek sınavları...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'na (BESYO) alınacak öğrencilerin belirlenmesi için yapılan özel yetenek sınavları tamamlandı.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, üniversite stadyumunda yapılan sınavdan sonra yaptığı açıklamada, bu yıl 923 adayın ASÜ'ye başvurduğunu söyledi.

Yapılan sınavda bu yıl 932 kişinin yarıştığını belirten Şahin, "Bu yıl 923 aday içerisinden 162'si başarılı olarak üniversitemizi kazandı. 1 hafta boyunca takım sporları kategorisinde futbol, basketbol, voleybol, ve hentbol, bireysel sporlar kategorisinde ise tenis, badminton, okçuluk, bisiklet ve güreş branşlarında yarıştı. Sınava katılanlar her branş için ayrı ayrı hazırlanan test bataryalarından, belirlenen süre içerisinde geçmeye çalıştı. Buraya gelen tüm adaylarımıza teşekkür ediyorum. Üniversitemizi kazanan bütün adaylarımıza da hayırlı olması temennisinde bulunuyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler