'Asperox Sarı Güç'e ödül

'Asperox Sarı Güç'e ödül

Türkiye'de kadınların gönlüne hızla girmeyi başaran Asperox Sarı Güç, Ev Temizlik ve Effie Türkiye Pazarlama ve Reklam Etkinliği Yarışması’nda, Bakım Ürünleri kategorisinde Altın Effie ödülü aldı

Yüzey temizleyici markası Asperox, Çağlar Çorumlu’nun marka yüzü olduğu “Asperox Sarı Güce Karşı” lansman kampanyasıyla Ev Temizlik ve Bakım Ürünleri kategorisinde, rakiplerinden sıyrılarak Altın Effie ödülünün sahibi oldu.

Asperox, bu yıl 13.’sü düzenlenen Effie Türkiye Pazarlama ve Reklam Etkinliği Yarışması’nda, “Asperox Sarı Güce Karşı” kampanyasıyla, Ev Temizlik ve Bakım Ürünleri kategorisinde Altın Effie ödülüne layık görüldü.

Dünya çapında 55 ülkede, Uluslararası Reklam Ajansları Dernekleri ve Reklamveren Dernekleri tarafından desteklenen, alanında dünyanın en prestijli pazarlama ve reklam etkinliği yarışması olan Effie Türkiye 2021’in kazananları belli oldu. Yüzey temizleyici markası Asperox, Çağlar Çorumlu’nun marka yüzü olduğu “Asperox Sarı Güce Karşı” lansman kampanyasıyla Ev Temizlik ve Bakım Ürünleri kategorisinde, rakiplerinden sıyrılarak Altın Effie ödülünün sahibi oldu.

Lansman kampanyasının başarısına dair konuşan Beyaz Kâğıt Pazarlama Müdürü Zeynep Kahraman, “Asperox Sarı Güç, kimyasaldan uzak özel formülüyle tüketici tarafından çok beğenildi, güven kazandı ve kısa sürede çok zorlu bir kategoride oldukça sağlam bir yer edindi. Tüketicilerimiz ve iş ortaklarımız reklamdan önceki süreçte de o kadar güzel geri dönüşlerle ürünü benimsedi ve bizi yüreklendirdi ki, biz de bu güçlü performansı tüm Türkiye ile paylaşalım istedik ve “Asperox Sarı Güç” lansman kampanyasını hayata geçirdik. Lansman stratejimizin ve reklam kampanyamızın tüketicilerin yanı sıra sektörün saygın kurumları tarafından da beğeniliyor olması ve ödüllendirilmesi doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor. Asperox’un başarılarla dolu hikayesine katkı sağlayan; birlikte çalıştığımız tüm ajanslarımıza, tüm iş ortaklarımıza ve şirket çalışanlarımıza, emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.