ASKON Konya’ya Yassıada'da önemli ödül

ASKON Konya’ya Yassıada'da önemli ödül

ASKON'un Yassıada'da gerçekleştirilen Başkanlar Divan Toplantısı'nda ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı’ya ‘En İyi Kurumsal Süreç Yöneten Şube’ ödülü verildi

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, ASKON tarafından ‘En İyi Kurumsal Süreç Yöneten Şube’ ödülüne layık görüldü.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanlar Divan Toplantısı İstanbul Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda ( Yassıada) gerçekleşti. Programda ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı’ya ‘En İyi Kurumsal Süreç Yöneten Şube’ ödülü verildi.

Programa ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Pervin Tuba, AK Parti MKYK Üyesi Şevki Şar ve şube başkanları katıldı. 2021 yılı performans ödüllerinin verildiği toplantıda ASKON Konya, Bursa ve Sivas başkanlarına ödül verildi.

2021 yılı verimli geçti

Toplantıyı değerlendiren ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, verimli bir 2021 yılı geçirdiklerini ifade ederek, “Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda gerçekleştirdiğimiz 2 günlük programımızı verimli bir şekilde tamamladık. Genel Başkanımız Orhan Aydın, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Pervin Tuba, AK Parti MKYK Üyesi Şevki Şar ve şube başkanlarımız toplantıda yer aldı. Biz de Konya olarak sunumumuzu yaptık. Son derece verimli bir toplantı oldu” diye konuştu.

Sinacı: Bizim için büyük bir gurur oldu

Sinacı, “Başkanlar toplantısında ASKON Konya Şubesi olarak çok önemli bir de ödül aldık. 2021 yılı performans ödülleri kapsamında En İyi Kurumsal Süreç Yöneten Şube ödülünü biz aldık. Bu bizim için büyük bir gurur oldu. Ben çok önemli çalışmalar imza atan tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. ASKON olarak büyük bir camiayız. Şehrimiz ve ülkemize daha fazla değer katmak için çalışacağız. Güçlü yönetimimiz ile 2022 yılını daha verimli geçireceğimize inancımız sonsuz” dedi.

askon.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.