ASKON Başkanı Sinacı: Çumra Organize Konya’nın gelecekteki üretim merkezi haline gelecek!

ASKON Başkanı Sinacı: Çumra Organize Konya’nın gelecekteki üretim merkezi haline gelecek!

Konya Çumra Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni parseller resmi tahsise açılıyor. Önemli yatırımcıların da yer alacağı Çumra OSB ile ilgili Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı işbirliği protokolü imzaladı

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Çumra organize Sanayi Bölgesiyle ilgili işbirliği protokolünü imzaladı. Sinacı, "Çumra Organize, Konya’nın gelecekteki üretim merkezi haline gelecek. Konumu, genişleme alanı, lojistik avantajları ile yatırımcıların ilgisini çekiyor. Biz de bu sürecin bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz" dedi.

ASKON Konya Şubesi tarafından genişletilmesine öncülük edilen Çumra Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni parseller resmi tahsise açılıyor. Önemli yatırımcıları yer alacağı Çumra OSB ile ilgili Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı işbirliği protokolü imzaladı.

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, ASKON olarak böyle bir OSB’nin gelişmesine öncülük etmenin ve 7 yıllık emeklerin neticelenmesinin mutluluk verici olduğunu, gelinen noktanın gururunu yaşadıklarının altını çizdi.

"ÇUMRA ORGANİZE, KONYA’NIN GELECEKTEKİ ÜRETİM MERKEZİ HALİNE GELECEK"

Başkan Sinacı, “Çumra Organize, Konya’nın gelecekteki üretim merkezi haline gelecek. Konumu, genişleme alanı, lojistik avantajları ile yatırımcıların ilgisini çekiyor. Biz de bu sürecin bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz. ASKON Konya Şubesi olarak, Türkiye geneli ve Konya’daki üyelerimizin yatırım yapmaları noktasında çalışmalar yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımızın ilçe OSB’leri ile ilgili son yayınladığı teşvik kararnamesi ile elimiz daha da güçlendi. İş dünyasının lokomotif gücü olarak Çumra Belediyesi ile birlikte güzel işlere imza atacağız. Türkiye’ye örnek olacak nitelikte Çumra Belediyemiz ve Çumra Organize Yönetimi ile ASKON Konya Şubesi olarak bir protokol imzaladık. Birlikteliğin resmileşmesi çok önemli oldu” dedi. Başkan Sinacı, iyi niyet ve işbirliğinden dolayı Çumra Belediye Başkanı Recep Candan başta olmak üzere, Çumra Organize Sanayi’nin gelişmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

BAŞKAN CANDAN: BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan da, “AK Parti Çumra İlçe Başkanımız Osman Şahin, Çumra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Metin Kural, ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarıyla Çumra Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz ile ASKON arasında “İş Birliği ve İyi Niyet” protokolü imzalandık.

Bu iyi niyet ve işbirliği protokoller ile Çumra organize Sanayi bölgemizin, başta Konya’mız olmak üzere ülkemizdeki sanayicilerimize en iyi şekilde tanıtılmasını ve organize Sanayi bölgemize, üretim, istihdam ve ihracat yapacak çok sayıda sanayi tesisinin kazandırılmasını amaçlıyoruz. Hayırlara vesile olur inşallah” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.