Askere gitmek için gün sayan Yiğit Limoncu'dan acı haber! Cesedi bulundu

Askere gitmek için gün sayan Yiğit Limoncu'dan acı haber! Cesedi bulundu

Antalya'nın Serik ilçesinde askere gitmek için gün sayan 21 yaşındaki Yiğit Limoncu babaannesine giderken kayıplara karıştı. 2 gündür kayıp olarak aranan genç adamın cedesi uçurumda motosikletinin yanında bulundu

Antalya'nın Serik ilçesinde askerlik öncesi aile ziyaretleri yaparken kaybolan ve 2 gündür aranan Yiğit Limoncu uçurumda motosikletinin yanında ölü bulundu.

BABAANNESİNİ ZİYARETE GİDİYORDU

Edinilen bilgiye göre olay, Antalya'nın Serik ilçesi Etler Mahallesi Çubuk mevkiinde meydana geldi. 21 yaşındaki Yiğit Limoncu, vatani görevini yapmak için gün sayarken motosikletiyle babaannesini ziyaret etmek için evinden çıktı. Kendisinden haber alamayan ailesi ise jandarma ekiplerinden yardım istedi.

CANSIZ BEDENİ 2 GÜN SONRA BULUNDU

2 gündür kayıp olarak aranan Yiğit Limoncu, arama çalışmaları sonrası yol kenarındaki uçurumda motosikletin yanında ölü bulundu.

OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI

Askere gitmeden önce aile fertlerini ziyaret etmek için motosikletiyle dışarı çıktığı öğrenilen gencin cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.