Asker eğlencesinde bıçaklar konuştu
Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen bir asker eğlencesi sırasında çıkan kavgada 17 yaşındaki genç bacağından bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı.
Olay, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi sınırları içindeki bir sokakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, askere gidecek bir genç için mahallede düzenlenen kutlama sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen gerginlik, bıçaklı saldırıya dönüştü ve 17 yaşındaki E.E.A. bacağından yaralandı.
Sağlık Ekipleri Sevk Edildi
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanlar içinde kalan gence olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan E.E.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için emniyet güçleri geniş çaplı çalışma başlattı. Konuyla ilgili tahkikat devam ediyor.
Kaynak: