Asgari Ücretliye Ucuz TOGG

Asgari Ücretliye Ucuz TOGG

Asgari ücretliler için uygun fiyatlı TOGG müjdesi! Devletten uzun vadeli ve düşük faizli kredi imkanı geliyor.

Son yıllarda ülkemizde en çok konuşulan konulardan biri de yerli otomobilimiz TOGG oldu. Birçok kişi TOGG'u satın alıp gururla kullanmaya başladı. Son zamanlarda ise TOGG teslimatları ve bazı problemler gündemde yer aldı. Fakat bugün asgari ücretliler için sevindirici bir haber var! Devlet, asgari ücretlilerin de TOGG sahibi olabilmesi için harekete geçti.

Asgari Ücretlilere Özel TOGG Kredisi

Tıpkı TOKİ'de olduğu gibi asgari ücretlilerin de ev sahibi olabilmesi için uygun fiyatlı konutlar sunuldu. Şimdi sıra yerli otomobile geldi. Devlet, TOGG satın almak isteyen asgari ücretliler için uzun vadeli ve düşük faizli bir kredi programı sunacak. Bu sayede herkes minimum peşinatla kolayca TOGG sahibi olabilecek.

togg-geliyor.jpg

Ucuz TOGG Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Edinilen bilgilere göre ucuz TOGG'un fiyatı piyasadaki TOGG modellerinin fiyatının yarısından biraz fazla olacak. 2027 yılına kadar maliyetlerin düşmesiyle birlikte ucuz TOGG'un fiyatının 600 bin TL civarında olması bekleniyor. Ucuz TOGG'un satış tarihi ise henüz netlik kazanmadı. Fakat yetkililerden bu konuda yakın zamanda açıklama gelmesi bekleniyor.

Yerli Otomobil Hayali Artık Gerçek!

Devletin bu adımıyla birlikte asgari ücretli vatandaşlar da artık yerli otomobil hayalini gerçeğe dönüştürebilecek. Ucuz TOGG'un satışa çıkmasıyla birlikte ülkemizdeki yerli otomobil satışlarının da artması öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum