Aşağı Eşenlerliler İftarda Buluştu

Aşağı Eşenlerliler İftarda Buluştu

Hadim Aşağı Eşenler Derneği tarafından Galaport düğün ve kongre merkezinde düzenlenen iftar programında Konya’da oturan Aşağı Eşenlerliler bir araya geldi.

 Hadim Aşağı Eşenliler Derneği, Karatay Belediyesi ile birlikte düzenlenen iftar programında Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu ve Belediye meclis üyeleri, Aşağı Eşenler Köyü Sosyal Kültür ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rahim Eraslan ve Yönetim kurulu üyeleri, Karatay Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Dernek üyesi katıldı.

Aşağı Eşenler Dernek Başkanı Rahim Eraslan; Davetlerine icabet edip katılan tüm hemşerilerine ve misafirlerine teşekkür ederken Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu’da yaptığı selamlama konuşmasında; Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı Karatay belediye başkanı Mehmet Hançerli’ye ve Organizasyonu yapan Dernek başkanı ve dernek yönetimini tebrik ediyorum, ayrıca tüm hemşehrilerime ve davetlilere de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum dedi. ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Aşağı Eşenlerin yaylada düzenlenen Yayla Festivalinde manevi hemşehrilerini davet ettiklerini ve Konya’da bir nevi Sıla-ı Rahim yaptıklarını dile getirerek, Karatay Belediyesi olarak gerek merkeze uzak yeni bağlanan mahallelerde gerek şehir merkezinde ihtiyaç sahibi evlerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve son iftar programını da hemşehrilerine ayırdıklarını kaydetti. Hançerli; Birlik ve beraberlik ayında farklı yerlerde farklı işlere imza attıklarını vurgulayarak vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet verdiklerini ve devam edeceklerinin altını çizdi.

Konuşmaların ardından okunan ezan ile birlikte Ramazan’ın son günlerinde düzenlenen iftar programı ile kendilerini bir araya getiren Karatay Belediye Başkanına teşekkür eden konuklar oruçlarını sohbet içerisinde açtılar.