Artık en pahalısı Çağatay

Artık en pahalısı Çağatay

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, 'Gaddar' dizisi anlaşmasıyla rekor ücret alarak Kıvanç Tatlıtuğ'u geride bıraktı.

Türk televizyon dünyasının gözde isimlerinden Çağatay Ulusoy, yeni projesi olan 'Gaddar' dizisiyle dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak bu projede Levent karakterine hayat verecek ve bu rolle beraber büyük bir başarıya imza atmış durumda.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çağatay Ulusoy, bölüm başına aldığı ücretle Türkiye'nin en pahalı oyuncusu unvanını kazandı. Şimdiye kadar bu kadar yüksek bir bölüm başı ücret alınmamıştı. Ulusoy, her bölüm için 2 milyonu aşan bir ücret alacak.

Çağatay Ulusoy 'Gaddar' Dizisiyle Rekor Ücret Kazandı

Bu başarıyla birlikte, daha önce 1.5 milyonluk anlaşma ile gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ'un önüne geçen Çağatay Ulusoy, Türk televizyon tarihindeki en yüksek ücret alan oyuncu olarak tarihe geçti.

'Gaddar' dizisi, Hürer Ebeoğlu'nun yazdığı senaryo ile Sinan Öztürk'ün yönetmenliğinde izleyiciyle buluşacak. Çağatay Ulusoy'un bu rekor ücreti, projenin büyük bir ilgiyle beklenmesine yol açtı. Diziye dair heyecan giderek artarken, oyuncunun performansı ve projenin izleyiciye sunulması büyük bir merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.