Artık Berrak'la görüşmüyor!

Artık Berrak'la görüşmüyor!

Berrak Tüzünataç'la görüntülenen Çağatay Ulusoy, ilk kez konuştu: Ben ne yaşıyorsam arkasında dururum. O görüntülerden sonra Berrak'la olan iletişimimi kestim

Çağatay Ulusoy, olayın diğer ismi Berrak Tüzünataç'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Önceki gün Rumeli Hisarı'ndaki Günaydın Restoran'da yemek yiyen genç oyuncu, şunları söyledi: Ben ne yaşıyorsam arkasında dururum ve yaşadıklarımdan asla pişmanlık duymam. 'Bu piyasadan kimseyle olmam' dedim ve sözümün arkasındayım. Berrak'la aramızda hiçbir şey yok. Olanlar da göründüğü gibi değil. O görüntülerden sonra Berrak'la olan iletişimimi kestim. Şu an onunla görüşmüyorum.

'Yalnızım' diyen yakışıklı oyuncu; 'Şu an hayatımda kimse yok. Olsa zaten kimseden çekinmeden el ele karşınıza çıkarım' diye konuştu.

Akşam