Artçı depremler Emirgazi ve Ereğli'deki hasarı artırdı! AFAD Konya çadır kuruyor

Artçı depremler Emirgazi ve Ereğli'deki hasarı artırdı! AFAD Konya çadır kuruyor

AFAD Konya depremden etkilenen Konya'nın Ereğli ve Emirgazi ilçelerinde dün yaşanan 4.4 büyüklüğündeki artçı deprem sonrası az hasarlı binaların ağır hasarlı hale dönüştüğünü açıkladı. Depremzede aileler kurulan çadırlara yerleştirildi

AFAD Konya Ereğli ve Emirgazi'de evleri ağır hasar gören afetzede aileleri ziyaret ederek, küçük çocukları, yaşlıları ve hastaları olan aileleri kurulan çadırlara yerleştirdi. 

AFAD Konya depremden etkilenen Konya'nın Ereğli ve Emirgazi ilçelerinde dün yaşanan 4.4 büyüklüğündeki artçı deprem sonrası az hasarlı binaların ağır hasarlı hale dönüştüğünü açıkladı.

afad3.jpg

Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD Konya)'dan yapılan açıklamada, "Emirgazi ve Ereğli İlçelerini de etkileyen 23.09.2020 tarihinde meydana gelen Mw 4,4 büyüklüğündeki artçı deprem sonrası az hasarlı bazı binaların ağır hasarlara dönüştüğü görülmüş olup halen bölgede artçı sarsıntılar devam etmektedir.

afad1.jpg

Bu kapsamda evleri ağır hasar gören, küçük çocukları, yaşlıları ve hastaları olan aileler için İl Müdürümüz Yıldız Tosun Başkanlığında arama kurtarma ekibimizce afetzedeler ziyaret edilmiş ve çadır kurulumları gerçekleştirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

afad4.jpg

afad2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.