Arnavutköy’de ayakkabı imalathanesini su bastı! 20-30 bin çift ayakkabı çöp oldu

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde ayakkabı imalathanesini sağanak yağıştan dolayı su bastı. İşyeri sahibi Şaban Uşar, "20-30 bin çift ayakkabımız çöp olmuş. Şu anda her yer su doldu, perişan olduk. 15 milyon liraya yakın zararımız var" dedi

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde ayakkabı imalathanesini sağanak yağıştan dolayı su bastı. İşyeri sahibi, "Tüm makinelerimiz çöp oldu. 15 milyon lira zararımız var" dedi.

Akşam saatlerinde Arnavutköy'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle işyerleri, caddeler ve evleri sel suları bastı. Anadolu Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde 5 katlı binanın bodrum katındaki ayakkabı imalathanesini su bastı. İçerideki makineler ve binlerce ayakkabı zarar görürken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile su çekildi. İşyeri sahibi Şaban Uşar, oluşan zararın 15 milyon lira olduğunu söyledi. Uşar, "Yağmur saat 19.00 gibi başladı. İçeride binlerce çift ayakkabı var. 20-30 bin çift ayakkabımız çöp olmuş. Şu anda her yer su doldu, perişan olduk. 15 milyon liraya yakın zararımız var. Arnavutköy'ün farklı bölgelerinde de 2-3 tane atölyemiz su basmasından dolayı şu anda makinelerimizin tümü çöp oldu" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.