Arnavutköy'de Akran Zorbalığı: Genç Kızı Darp Edenler Yakalandı

İstanbul Arnavutköy'de okul çıkışı bir genç kızı tekme tokat darp edip o anları kayda alan 3 öğrenci, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde okul çıkışında meydana gelen olayda, akran zorbalığı ve şiddet anları cep telefonu kamerasına yansıdı. 3 kız öğrenci, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanlarında yürüyen başka bir kız öğrenciye vahşice saldırdı.

Saçından Tutup Yere Savurdular

Saldırganlar, hedef aldıkları genç kızı saçından tutarak yere savurdu. Talihsiz çocuk yerde acı içinde kalırken, saldırgan grup tekme ve tokatlarla şiddet uygulamaya devam etti. Yaşanan korkunç şiddet anları, yine gruptaki diğer çocuklar tarafından anbean cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Görüntülerde mağdur öğrencinin çaresizce kendini korumaya çalıştığı anlar yer aldı.

Emniyet Güçleri Harekete Geçti

Görüntülerin sosyal medyada yayılması ve durumun yetkililere bildirilmesinin ardından emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Kimlik tespiti için harekete geçen ekipler, akran zorbalığına karışan ve şiddet uygulayan 3 çocuğu kısa sürede tespit ederek yakaladı. Olayla ilgili başlatılan yasal sürecin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.