Ardıçlı'da inşatta kavga çıktı

Ardıçlı'da inşatta kavga çıktı

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki bir inşaat şantiyesinde işçiler arasında çıkan taşlı ve bıçaklı kavgada 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Konya’da bir konut inşaatı şantiyesinde çıkan tartışma kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü. İşçiler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan gerginlikte taşlar ve bıçaklar çekildi. Olayda yaralanan 4 işçi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Şantiyede Sözlü Tartışma Kanlı Bitti

Olay, Konya'nın merkez Selçuklu ilçesine bağlı Ardıçlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yapımı devam eden konut inşaatının şantiyesinde çalışan işçiler arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı sözlü tartışma başladı. Grubun büyümesiyle kontrolden çıkan tartışma, kısa sürede taşlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Ardıçlı'da inşatta kavga çıktı

3 Kişi Bıçakla, 1 Kişi Taşla Yaralandı

Savaş alanına dönen şantiyedeki kavgada 3 işçi bıçak darbeleriyle, 1 işçi ise atılan taşın isabet etmesi sonucu yaralandı. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ardıçlı'da inşatta kavga çıktı

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Sağlık ekipleri, yaralı işçilere olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk sağladı. Yaralılar, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri şantiye alanında güvenlik önlemleri alırken, yaşanan olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.