Arakan'a yardım kampanyası

Arakan'a yardım kampanyası

ANKARA (AA) – Çubuk’ta, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Kadınlar Komisyonu Arakan için yardım kampanyası başlattı. Çubuk...

ANKARA (AA) – Çubuk’ta, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Kadınlar Komisyonu Arakan için yardım kampanyası başlattı.

Çubuk İHH Kadın Kolları Başkanı Cennet Ok, Atatürk Parkında başlattıkları kampanyanın 4 gün süreceğini söyledi.

Gönüllü ev hanımlarının yaptıkları ürünleri satarak gelirlerini Arakan'a göndereceklerini anlatan Ok, düzenledikleri kampanyada nakit yardımda kabul ettiklerini aktardı.

İHH'nın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, insanlara yardım götürdüğünü dile getiren Ok, "Bizler Çubuklu ev hanımları olarak bu kampanyaya duyarsız kalamazdık. Karınca kararınca elimizden geldiğince bir çalışma başlattık. Ev hanımlarımız evlerinde yaptıkları ürünleri buraya getirerek satışa sunuyor. Çubuk’tan Arakan'a ulaşan bir hayır köprüsü oluşturduk. İnşallah umduğumuz miktarda yardımı toplarız. Bu kampanyamıza katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Tüm ilçe halkını kampanyalarına katılmaya davet eden Ok, kampanyanın son günü düzenleyecekleri bir konferansla Arakan’da yaşananları Çubuklulara anlatmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :