Araçtan atlama anı güvenlik kamerasında

Araçtan atlama anı güvenlik kamerasında

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 26 Şubat'ta hareket halindeki araçtan bebeğiyle atlayan ve 1 Mart'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kadının görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, geçen hafta, eşiyle tartışan kadının kucağındaki bebeğiyle hareket halindeki araçtan atlaması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, 26 Şubat'ta alışveriş yapan Rukiye K. (30) ile eşi Ahmet K, alışverişin ardından bindikleri araçta bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Rukiye K. kucağındaki bebeğiyle hareket halindeki araçtan atladı. Kaldırıldığı hastanede 3 gün yaşam mücadelesi veren anne Rukiye K. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, 1 Mart'ta hayatını kaybetti.

Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yolda ilerleyen ticari aracın kapısının açıldığı ve bir kişinin atladığı görülüyor. Daha sonra araçtan inen şoförün, kadının kucağındaki bebeği aldığı yansıyan görüntülerde, olay yerine gelen ambulansların yerde yatan kadını hastaneye kaldırdığı görülüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :