Araçta oturan gençlere silahlı saldırı! 18 yaşındaki Hakan Ateş öldü 2 yaralı

Araçta oturan gençlere silahlı saldırı! 18 yaşındaki Hakan Ateş öldü 2 yaralı

Samsun'da park halindeki aracın içinde oturan gençlere kimliği belirsiz bir kişi silahla saldırdı. Ağır yaralanan 18 yaşındaki Hakan Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı

Samsun'un Canik ilçesinde park halindeki aracın içinde oturan gençlere düzenlenen silahlı saldırıda 18 yaşındaki Hakan Ateş hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Hasiismail Mahallesi'nde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 arkadaş park ettikleri aracın içinde otururken kimliği belirsiz bir kişinin pompalı tüfekli silahlı saldırısına uğradı. Silahlı saldırıda Hakan Ateş (18), Şükrü K.(19) ve Batuhan E. yaralanırken, Raif Y. ise olayı yara almadan atlattı.

Yaralılar, 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi , Gazi Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Hakan Ateş kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

Kimliği belirsiz silahlı saldırgan kaçtı.

Silahlı saldırıda araçta da maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

hakaa.jpg

hakaaa.jpg

hakaaaa.jpg

hak.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum