Araçların Mora Boyandığı Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Afyonkarahisar'da tırdan saçılan boyanın araçların rengini mora dönüştürdüğü anlara ait kamera kayıtları ortaya çıktı. Cep telefonuyla çekilen görüntülerde yaşanan panik anbean yer aldı.

Afyonkarahisar-Dinar-Çay karayolunda geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve araçların kaportalarında renk değişimine yol açan ilginç olaya dair yeni bir gelişme yaşandı. Yola dökülen kimyasal boyanın araçları mor ve beyaza bürümesiyle gündeme gelen olay anına ilişkin sıcak görüntüler ortaya çıktı. Arkadan gelen bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına yansıyan kayıtlar, yaşanan şaşkınlığı gözler önüne serdi.

Tırın Boya Döke Döke İlerlediği Anlar Kamerada

Ortaya çıkan cep telefonu görüntülerinde, M.Ö. idaresindeki tırın dorsesinden yola sürekli boya döküldüğü ve arkadan gelen araçların bu tabakadan geçerek ilerlediği net bir şekilde görülüyor. Yağmurla birleşip köpüren boyanın karayolunu kapladığı anları kaydeden sürücünün, duruma tepki göstermek amacıyla uzun süre klakson çalarak tır şoförünü uyarmaya çalıştığı anlar kayıtlara yansıdı.

Sürücülerin Uyarısıyla Yol Kenarına Çekti

Görüntülerin devamında, çevredeki diğer sürücülerin de korna ve uyarıları üzerine tır şoförünün tehlikeyi fark ettiği görülüyor. Sürücünün uyarılara kayıtsız kalmayarak aracı yol kenarına park ettiği ve durumu kontrol altına almaya çalıştığı anlar saniye saniye kaydedildi.

Soruşturma Tamamlandı: Sürücüye Cezai İşlem Yapıldı

Kamera kayıtlarının da dosyaya girdiği olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan ekipler, trafiği tehlikeye düşüren tır sürücüsü M.Ö.'ye 3 bin lira para cezası uygularken, ehliyetine de 15 ceza puanı işledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.