Araç sahipleri dikkat! Bu gece yarısı zam değil indirim geliyor! Konya'da motorin fiyatı

Araç sahipleri dikkat! Bu gece yarısı zam değil indirim geliyor! Konya'da motorin fiyatı

Motorin fiyatlarına 29 Haziran Çarşamba (bu gece) itibariyle 2 lira 50 kuruş indirim gelecek. Motorinin litre fiyatının ortalama olarak İstanbul'da 27,44 TL, Ankara'da 27,55 TL, Konya'da 27.60 TL, İzmir'de 27,57 TL olması bekleniyor

Döviz kurlarındaki düşüş beraberinde akaryakıt indirimi haberlerini getirdi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatlarında da güncellemelere gidiliyor. Art arda gelen zamlarla araç sahiplerinin keyfini kaçıran motorine bu gece itibariyle büyük bir indirim geliyor. 29 Haziran Çarşamba (bu gece yarısı) itibariyle geçerli olmak üzere motorin grubunda 2 lira 50 kuruşluk indirim bekleniyor.

BENZİN FİYATINDA İNDİRİM VAR MI?

En son 23 Haziran gece yarısı itibariyle 25 kuruş indirime gidilen benzin fiyatlarında ise bir değişiklik beklenmiyor.

MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak indirimle birlikte tahminlere göre İstanbul'da motorinin litre fiyatı 27 lira 44 kuruş, Ankara'da 27 lira 55 kuruş, Konya'da 27 lira 60 kuruş, İzmir'de ise 27 lira 57 kuruş olacak.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.