Araç alacaklar bu tarihi bekliyor! Citroen Ami satış fiyatını yayınladılar

Araç alacaklar bu tarihi bekliyor! Citroen Ami satış fiyatını yayınladılar

Fransa’nın ünlü markası Citroen kuruluşunun 101. yılında tamamen elektrikli Ami'yi Türkiye'de de satışa sunmaya hazırlanıyor. Ami’nin satış fiyatı da scooter satan bir firmanın internet sitesinde yer aldı.

Yeni yüzyılın şehir aracı scooter, bisiklet veya toplu taşıma gibi ulaşım araçlarına etkin bir alternatif ve makul maliyetli bir çözüm, dijital dünyaya yönelik çözümler, şehir merkezlerine kolay erişim ve benzeri özellikleri karşılayan Citroen Ami - 100% electric her yaştan günümüz tüketicisinin şehir içi ulaşım gereksinimine pratik ve çevreci bir yanıt olarak öne çıkıyor.

GÖZLER CITROEN’DE

Hal böyle olunca otomotiv şirketleri de yeni alternatifleri öne çıkarıyor. Türkiye’de araç alacaklar ise gözünü kulağını Citroen’e çevirmiş durumda. Şirket 101. Kuruluş yıldönümü nedeniyle aslında çok uzun zaman önce dünyaya satışını yaptığı Citroen Ami’yi tekrar piyasaya çıkarıyor.

TÜRKİYE’YE GELİYOR

Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, yüzde 100 elektrikli mobilite çözümü Ami - 100% electric'i 2022 yılının ilkbahar aylarından itibaren perakende satışına başlayacaklarını belirtti. Alkım, şunları söyledi:

Online bir satın alma yolculuğu hazırlıyoruz. Web sitemiz üzerinden bayilerimizin de entegre olduğu sistemle bir tıkla Ami'nin satın alma yolculuğunu tamamlayacağız.

- Üstelik bu online satın alma yolculuğunda Citroen Ami satın alacak her müşterimize de aracını evine kadar gönderme veya istediği adreste teslim etme gibi ayrıcalıklı bir hizmet sunacağız.

- Citroën Ami'nin en önemli özelliklerinden bir tanesi 16 yaşından itibaren B1 ehliyetine sahip herkes için uygun bir çözüm olarak öne çıkması.

- Ami, evden işe günlük gidiş gelişler için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Vites kolu veya debriyaj olmadığından Ami kolay ve pratik bir kullanım sunuyor.

citroen-ami-fiyat.jpgcitroen-ami-fiyat-2.jpgcitroen-ami-fiyat-3.jpgcitroen-ami-fiyat-4.jpg

CITROEN AMİ’NİN FİYATI

- Otomobilin lansmanında fiyat konusundaki soruları yanıtlayan Alkım, "Biz Ami’yi getirdiğimizde gönül isterdi ki fiyatı 100 bin TL'nin daha aşağısında olsun. Fakat, kurla beraber bu çok mümkün olmadı. Muadillerine göre daha erişilebilir olması için çalışıyoruz" dedi.

FİYATI YAZIYOR

Genel müdür Alkım'ın açıklamaları bu şekildeyken bir internet sitesinde Citroen Ami'nin fiyatının 97 bin lira bandında olduğu görüldü.

citroen-ami-fiyati.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.