Araç 150 metrelik şarampole yuvarlandı! Anne öldü eşi ve 2 çocuğu yaralandı

Araç 150 metrelik şarampole yuvarlandı! Anne öldü eşi ve 2 çocuğu yaralandı

Karabük'ün Yenice ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil 150 metrelik şarampole yuvarlandı. Feci kazada anne Ferhan Kazancı olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü ve 2 çocuğu yaralandı

Karabük'ün Yenice ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin 150 metrelik şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada anne Ferhan Kazancı öldü, sürücü baba 2 çocuğu yaralandı.

Kaza ilçeye bağlı Yirmibeşoğlu Köyü Camii Yanı mevkiinde meydana geldi. Mehmet Kazancı idaresindeki 78 AE 754 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yaklaşık 150 metrelik şarampole uçtu. Kazada sürücü ile birlikte bulunan çocukları Sümeyye Serra ve Ahmet Emir yaralanırken, anne Ferhan Kazancı olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücünün kendi imkanları ile haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucunda yaralılar araçtan çıkartılarak ambulansa taşındı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayatını kaybeden anne Ferhan Kazancı'nın cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

yy.jpg

yyyyyyyy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.