Ara sınıflarda okuyan öğrenciler dikkat! Sınavsız ikinci üniversiteye kayıt için son saatler

Ara sınıflarda okuyan öğrenciler dikkat! Sınavsız ikinci üniversiteye kayıt için son saatler

Ara sınıflarda okuyan öğrencilerin sınavsız 2. üniversite kaydı yaptırabileceği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine kayıtlar yarın 17.00'da, Erzurum Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesine kayıtlar ise bugün 23.59'da sona eriyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine kayıtlar yarın, Erzurum Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesine kayıtlar ise bugün 23.59'da sona erecek.

SINAVSIZ İKİNCİ ÜNİVERSİTEYE KAYIT

2023-YKS çerçevesinde bir açıköğretim programına yerleşen adaylar için üniversite kayıtları geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Ara sınıflarda okuyan ön lisans ve lisans öğrencileri için sınavsız 2023-2024 Eğitim Yılı Güz Dönemi Açıköğretim Fakültesi kayıt tarihi yarın sona erecek.

Bu çerçevede Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt tarihi 16 Ekim Pazartesi günü saat 17.00'da Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt tarihi ise 15 Ekim 23.59'da sona erecek.

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt tarihleri ise 7 Ekim 2023 tarihinde son bulmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.