Apple, iPhone 15 Pro'daki Isınma Sorununu Kabul Etti ve iOS 17 Güncellemesiyle Çözmeyi Planlıyor

Apple, iPhone 15 Pro'daki Isınma Sorununu Kabul Etti ve iOS 17 Güncellemesiyle Çözmeyi Planlıyor

iPhone 15 Pro kullanıcılarına müjde: Aşırı ısınma sorunu yakında çözülüyor!

Teknoloji devi Apple, yeni çıkardığı iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerindeki aşırı ısınma sorununu kabul etti ve bu sorunu çözmek için iOS 17 güncellemesi üzerinde çalıştığını duyurdu. Firmanın yaptığı açıklamaya göre, bu güncelleme, kullanıcıların yaşadığı ısınma sorunlarını giderecek ve telefonların daha istikrarlı bir şekilde çalışmasını sağlayacak.

Açıklamada, "iPhone'un ısınmasına yönelik birkaç durum tespit ettik. Telefon yeni kurulduktan veya geri yüklendikten sonraki ilk birkaç gün boyunca biraz ısınabilir. Bu durum, arka plandaki etkinliklerden kaynaklanmaktadır" denildi. Ayrıca, iOS 17 güncellemesi ile ilgili bazı kullanıcıları etkileyen bir hata olduğu ve bu hatanın yazılım güncellemesiyle düzeltileceği belirtildi.

Bununla birlikte, 3. parti uygulamaların son güncellemelerinin sisteme aşırı yüklenmeye neden olduğu ve Apple'ın bu konuda uygulama geliştiricileriyle işbirliği yaparak düzeltmeler yapmaya çalıştığı ifade edildi.

Apple, iOS 17 güncellemesinin A17 Pro çipinin performansını düşürmeyeceğini, sorunun güvenlik açığı oluşturmadığını ve iPhone 15 Pro kullanıcılarının uzun vadeli performansını etkilemeyeceğini vurguladı.

iOS 17 güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı henüz net olarak belirtilmese de, kullanıcılar bu güncelleme ile ısınma sorununun çözülmesini bekleyebilirler.

Hatırlatmak gerekirse, iPhone 15 serisi Türkiye'de şu fiyatlarla satışa sunulmuştu:

  • iPhone 15 Türkiye başlangıç fiyatı: 49.999 TL
  • iPhone 15 Plus: 56.999 TL
  • iPhone 15 Pro: 64.999 TL
  • iPhone 15 Pro Max: 76.999 TL

Apple, kullanıcılarının daha iyi bir deneyim yaşamaları için bu güncellemeyi hızlı bir şekilde sunmayı planlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.