Apartmanın bodrum katından cephanelik çıktı

Apartmanın bodrum katından cephanelik çıktı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde ruhsatsız silah üretimi ve ticareti yapıldığı tespit edilen bir apartmanın bodrum katına yapılan baskında, çok sayıda ruhsatsız silah ve silah parçası ele geçirildi.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah kaçakçılarına yönelik operasyonlarını sürdürerek Beyşehir ilçesinde önemli bir adrese baskın düzenledi. Apartmanın bodrum katında gerçekleştirilen operasyonda yapılan aramalarda çarpıcı miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Yapılan baskında, 13 adet kurusıkı tabanca, 1 adet havalı tabanca, 129 adet çeşitli marka ve seri numaralarda yivsiz yarı otomatik av tüfeği, 453 adet yarı mamul av tüfeği, 10 adet havalı tüfek, 3 adet tabanca kabzeli av tüfeği, 75 bin 495 adet kuru sıkı fişek, 7 bin 600 adet av tüfeği fişeği, 91 adet tüfek şarjörü, 11 adet yarı mamul tüfek namlusu, 2 adet tabanca üs kapağı, 1 adet yivli setli tabanca namlusu, 149 adet av tüfeği plastik el kundağı ve 187 adet kuru sıkı tabanca şarjörü ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelinin, karakoldaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler