Apartman dairesine kumar baskını!

Apartman dairesine kumar baskını!

Ankara'da kiraladığı apartman dairesinde kumar oynatan bir kişinin gözaltına alındığı operasyonda 6 kişiye de Kovid-19 kısıtlamalarını ihlalden para cezası kesildi

Ankara'nın Çubuk ilçesinde apartman dairesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine aykırı olarak kumar oynadıkları belirlenen 6 kişiye para cezası uygulandı, bir kişi gözaltına alındı.

Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devriye görevi sırasında Cumhuriyet Mahallesi İnci Sokak'ta daha önce de kumar operasyonu düzenlenen apartmandaki dairenin bir üst katına girip çıkanların çok olmasından şüphelenerek takip başlattı.

Polis ekipleri, nöbetçi cumhuriyet savcılığından arama kararı alınmasının ardından daireye operasyon düzenledi. Daireyi kiralayarak kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.G. gözaltına alındı.

Burada bulunan 6 kişiye ise Kovid-19 tedbirlerine uymadıkları, sokağa çıkma yasağını ihlal ederek sosyal mesafeye aykırı olarak kumar oynadıkları gerekçesiyle para cezası kesildi.

Ayrıca dairede bulunan 3 bin liraya da el konuldu. Zabıta ekipleri ise daireyi mühürledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.