Apartman dairesinde uyuşturucu serası

Apartman dairesinde uyuşturucu serası

Antalya'da bir apartman dairesini seraya çevirerek Hint keneviri üretimi yaptığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı

ANTALYA (AA) - Antalya'da, ısı ve havalandırma sistemlerinin bulunduğu, duvarları ve tavanına konulan naylon brandalarla seraya çevrilen apartman dairesinde 6 kilo 800 gram esrar ile 16 kök Hint keneviri ele geçirildi.

İstihbaratı değerlendiren Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, Döşemealtı ilçesindeki bir apartman dairesine operasyon düzenledi.

Operasyonda, Ü.Y. ve A.R.C. tarafından bir süre önce kiralandığı belirlenen apartman dairesinin, duvarları ve tavanına konulan naylon brandalarla seraya çevrildiği tespit edildi.

Evde ayrıca seraya çevrilen alanın ısı ve nemini ölçer cihazlar ile yoğun esrar kokusunu gizlemede kullanıldığı değerlendirilen kokulu fanlar bulundu.

İçerisinde ısı, havalandırma ve ilaçlama sistemlerinin bulunduğu apartman dairesinde saksılara ekili 16 kök genetiğiyle oynanmış Hint keneviri ile 6 kilo 800 gram esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan Ü.Y. ve A.R.C, çıkarıldıkları mahkemece "uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu madde sağlamak" suçundan tutuklandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :