Antrenörlere uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Antrenörlere uyuşturucu ile mücadele eğitimi

İZMİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı, paydaşı olduğu "Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Acil Eylem Planı" çerçevesinde başlattığı antrenörlere...

İZMİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı, paydaşı olduğu "Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Acil Eylem Planı" çerçevesinde başlattığı antrenörlere yönelik bağımlılık ile mücadelede farkındalık eğitimine devam ediyor.

Bu doğrultuda İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'taki 178 antrenöre, yarın ve perşembe günü İzmir'de eğitim verilecek.

Yeşilay Akademi iş birliğiyle verilecek eğitimlerde antrenörlere başta uyuşturucu olmak üzere tüm bağımlılık türleri hakkında bilgilendirme yapılacak. Ayrıca, antrenörlerin konu ile ilgili karşılaştıkları sorunlar ve olaylar üzerine fikir alışverişi yapılarak, çözüm önerileri değerlendirilecek.

Proje kapsamında daha önce İç Anadolu Bölgesinde 430, Akdeniz Bölgesinde 214, Doğu Anadolu Bölgesinde 192, Samsun’da Batı ve Orta Karadeniz Bölgelerinde 184, Trabzon’da Doğu Karadeniz Bölgesindeki 147, Güney Marmara’da görev yapan 149 antrenöre bağımlılıkla mücadelede farkındalık eğitimi verilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :