Antalyaspor, Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın İle Alanyaspor Maçına Hazırlanıyor

Antalyaspor, Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın İle Alanyaspor Maçına Hazırlanıyor

Süper Lig ekibi Antalyaspor, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın yönetiminde, 19. haftada oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'in 19. haftasında mücadele edecek olan Antalyaspor, Döşemealtı Atilla Vehbi Konuk tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla Corendon Alanyaspor maçına odaklandı. Kırmızı-beyazlılar, yeni teknik direktörleri Sergen Yalçın önderliğinde sahada çalışmalarını sürdürdü.

Antrenmanda futbolcularla ilk buluşmasını gerçekleştiren Sergen Yalçın, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından beşe iki pas çalışmaları ve yarı sahada çift kale taktik ağırlıklı çalışmalarla oyuncularını hazırlıklı hale getirmeye çalıştı. Öte yandan, bir süredir omuz sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan kaleci Helton Leite'nin de antrenmanlara başladığı belirtildi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe, Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren ile diğer yöneticiler de antrenmanı yakından takip ederek takıma destek verdiler. Takım, yeni teknik direktörleriyle çıkacakları ilk maçta taraftarlarına galibiyet hediye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.